bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Locatie

Het nieuwbouwproject Hart van Mook bevindt zich centraal in het dorp Mook. Het nieuwbouwproject is ingesloten tussen de Rijksweg, de Groesbeekseweg en de Koningin Julianastraat

Locatie Mook Header 1200 x 560
Stedenbouwkundig plan 1200x 650
Omgeving Mook 01 1500x850
Omgeving Mook 02 1500x850
Omgeving Mook 03 1500x850
Omgeving Mook 04 1500x850
Omgeving Mook 05 1500x850

Enquête

Via een enquête hebben wij geïnventariseerd waar de behoeften liggen en naar wat voor type nieuwbouwwoningen de voorkeur uit gaat. Het resultaat van de enquete vormt de basis van het nieuwbouwplan Hart van Mook. 

  • Omgeving

    Rondom Mook is veel natuurlijk schoon te bewonderen, zoals de prachtige Mookerhei, de Maasvallei en de Mookerplas. Wanneer je wilt genieten van een heerlijke wandeling is het natuurgebied de Sint-Jansberg zeer nabij. Aan de Mookerplas is een recreatiegebied waar men heerlijk kan genieten van het water. Samen vormen zij een geweldig gebied om in te wandelen en te recreëren.

  • Wat zit er in de buurt

    Hart van Mook bevindt zich aan de Groesbeekseweg in Mook. Dit is een lommerrijke omgeving in het uiterste noorden van de provincie Limburg. Aan de overkant van de straat bevindt zich restaurant de Schans en ’t Môks café. Vlakbij gelegen is het winkelcentrum KoMook. Binnen 15 minuten is men met de auto in het centrum van Nijmegen.   • Wie worden je buren

    Mook is een gezellig Limburgs dorp met een knipoog naar het Gelderse Nijmegen. Het dorp heeft een hechte gemeenschap, waar iedereen elkaar helpt en het verenigingsleven volop bloeit. Het jaarlijkse carnaval gaat niet onopgemerkt voorbij, net zoals de Nijmeegse vierdaagse, welke elk jaar door Mook komt en het dorp vervult van een feeststemming.